Ostoskori

Marja Kurki rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Marja Kurki Oy (Y-tunnus: 0869110-9)
Hämeentie 153 B

00560 Helsinki
Puhelin 09-755 2220
Sähköposti: info@marjakurki.com

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Satu Kurki
Puhelin 09-7552220
Sähköposti info@marjakurki.com

Rekisterin nimi

Marja Kurki Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Marja Kurki Oy:n verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Marja Kurki Oy:n verkkokaupasta tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Marja Kurki Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Marja Kurki Oy:n verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Marja Kurki Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Marja Kurki Oy:n verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Marja Kurki Oy:n verkkokaupan asiakaspalveluun, sähköpostitse info@marjakurki.com tai rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimet
  • sukupuoli
  • lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka
  • asuinmaaäidinkieli
  • maksuvälineiden yksilöintitiedot
  • Asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvät tiedot, kuten
  • palvelujen käyttämiseen liittyvät tunnistetiedot (esim. asiakasnumero, käyttäjätunnukset ja salasanat)
  • asiakkuuden alkamisajankohta
  • tunnistettuna asiakkaana tehtyjen ostojen tiedot (esim. ostot verkkokaupassa)
  • palvelujen käyttö (esim. uutiskirjeen tilaaminen)
  • tuotepalautukset
  • rekisteröityyn kohdistetut edut ja kampanjat sekä niiden käyttö
  • laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
  • asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvä yhteydenpito ja viestintä (kuten reklamaatiot ja muut palautteet sekä asiakaspalvelupuheluiden tallenteet)
  • suoramarkkinointiluvat ja -kiellot


Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Marja Kurki Oy:n verkkokaupan ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Marja Kurki Oy:n verkkokaupan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Marja Kurki Oy:n verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.

Rekisterin tarkastus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ilmoittamalla siitä Marja Kurki Oy:n asiakaspalveluun, puh. 09-7552220, s-posti: info@marjakurki.com.