Ostoskori

marja kurki toimitus- ja maksutavat

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden toimitusaikojen sekä valittujen maksu- ja toimitustapojen mukaan. Yleensä otamme tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumista samana tai seuraavana arkipäivänä. Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido Marja Kurki Oy:tä vastaamaan asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Voit seurata pakettiasi lähetystunnuksella, joka näkyy tilausvahvistuksessasi. Emme vastaa kuljetuksessa rikkoutuneen tuotteen aiheuttamista vahingoista asiakkaalle.

Toimituskulut

Suomessa toimitustapa on kotiinkuljetus (Itella Express Business Day 14) tai pakettiautomaattitoimitus. Suomessa huivien, solmioiden yms lähetyskulut ovat 4,90 tai 9,90 euroa/lähetys ja laukkulähetysten 14,00 euroa/lähetys.

Toimitus pakettiautomaattiin Suomessa 4,90€.
Kotiinkuljetus Suomessa: 9,90 €. Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Lähetys jaetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä postilaatikkoon/luukkuun tai lähimpään postiin, jos lähetys on liian kookas. – tämä toimitustapa ei ole mahdollinen laukkulähetyksille.
Kotiinkuljetus Suomessa (laukut): 14,00 € / lähetys
Toimitus Suomen ulkopuolelle: 15,00 € / lähetys – tämä toimitustapa ei ole mahdollinen laukkulähetyksille.
Toimitus Suomen ulkopuolelle (laukut): 30,00 € / lähetys

Postipakettiautomaattiin toimitetuista, noutamatta jätetyistä paketeista perimme kulua 10 euroa. Palautuneen tilauksen uudelleen lähetyksestä veloitamme 5,00 euroa.

Maksaminen

Marja Kurki Oy:n verkkokaupassa maksupalvelun tarjoaa 

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verkkopankkimaksut

Voit maksaa ostoksesi seuraavissa suomalaisissa verkkopankeissa: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, POP Pankki, Tapiola, S-Pankki, Ålandsbanken, Aktia, Säästöpankki, Handelsbanken.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron tai MasterCard-kortit)

Yhteystiedot

Verifone Finland Oy

Vantaankoskentie 14

01670 Vantaa

Asiakaspalvelu kuluttajille, puh. 020 753 5192, kuluttaja@verifone.fi www.verifone.fi

Paypal-maksu
Hyväksymme Paypal-maksun kansainvälisissä tilauksissa. Paypal-maksutapa ei ole saatavilla Suomen sisäisille tilauksille.