Ostoskori

marja kurki toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista. Tehdessään tilauksen, asiakas sitoutuu näihin toimitusehtoihin. Marja Kurki Oy pidättää oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä halutut tuotteet ostoskassiin ja maksamalla ostoskassin sisältö kassapalvelussa. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24 %, jollei toisin mainita.

Tilaus voidaan tarvittaessa jakaa useampaan lähetykseen. Ilmoitetut toimitusajat ovat suuntaa-antavia. Joskus saatavuuksissa voi olla virheitä. Ilmoitamme mahdollisista viivästyksistä mahdollisimman pian. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden toimitusaikojen sekä valittujen maksu- ja toimitustapojen mukaan. Yleensä otamme tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumista samana tai seuraavana arkipäivänä. Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido Marja Kurki Oy:tä vastaamaan asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Voit seurata pakettiasi lähetystunnuksella, joka näkyy tilausvahvistuksessasi. Emme vastaa kuljetuksessa rikkoutuneen tuotteen aiheuttamista vahingoista asiakkaalle.

Toimituskulut

Suomessa toimitustapa on kotiinkuljetus (Itella Express Business Day 14) tai pakettiautomaattitoimitus. Suomessa huivien, solmioiden yms lähetyskulut ovat 4,90 tai 9,90 euroa/lähetys ja laukkulähetysten 14,00 euroa/lähetys.

Toimitus pakettiautomaattiin Suomessa 4,90€.
Kotiinkuljetus Suomessa: 9,90 €. Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Lähetys jaetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä postilaatikkoon/luukkuun tai lähimpään postiin, jos lähetys on liian kookas. – tämä toimitustapa ei ole mahdollinen laukkulähetyksille.
Kotiinkuljetus Suomessa (laukut): 14,00 € / lähetys
Toimitus Suomen ulkopuolelle: 15,00 € / lähetys – tämä toimitustapa ei ole mahdollinen laukkulähetyksille.
Toimitus Suomen ulkopuolelle (laukut): 30,00 € / lähetys

Postipakettiautomaattiin toimitetuista, noutamatta jätetyistä paketeista perimme kulua 10 euroa. Palautuneen tilauksen uudelleen lähetyksestä veloitamme 5,00 euroa.

Maksaminen

Marja Kurki Oy:n verkkokaupassa maksupalvelun tarjoaa Point Transaction Systems Oy (myöhemmin "Point verkkokauppa") yhteistyössä suomalaisten pankkien ja Luottokunnan kanssa. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Tuotteita ei toimiteta laskulla.

Verkkopankkimaksut
Voit maksaa ostoksesi seuraavissa suomalaisissa verkkopankeissa: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, POP Pankki, Tapiola, S-Pankki, Ålandsbanken, Aktia, Säästöpankki, Handelsbanken.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron tai MasterCard-kortit)
Point verkkokauppa toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla.

Yhteystiedot

Point Transaction Systems Oy
Vanha Nurmijärventie 62,
01670 Vantaa, Finland

Paypal-maksu
Hyväksymme Paypal-maksun kansainvälisissä tilauksissa. Paypal-maksutapa ei ole saatavilla Suomen sisäisille tilauksille.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä ja ehjiä tuotteita, joissa on kaikki tuotetunnukset paikallaan. Voit palauttaa tuotteen Suomessa maksutta jättämällä paketin mihin tahansa postitoimipisteeseen. Palautettavassa paketissa tulee olla seuraavat tiedot:

Marja Kurki Oy, 600395
Verkkokauppapalautus
Hämeentie 103 F
00550 Helsinki

Huom! Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa myymälässämme.
Korvaamme tai hyvitämme asiakkaalle viallisen tuotteen.

Ulkomaan palatuksissa asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut. Ulkomaan palautukset voit lähettää osoitteeseen:

Marja Kurki OY, customer return
Hameentie 155 B, FI-00560
HELSINKI FINLAND

Palautettavien tuotteiden mukaan on hyvä liittää seuraavat tiedot palautuksesta:

- Omat tiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero
- Tilinumerosi palautusta varten tai tieto, jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen.
- Tilausnumero, löytyy sekä kuitista että sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta.
- Palautuksen syy (vapaaehtoinen tieto). Emme voi vaatia syytä palautukselle, mutta haluamme kehittää toimintaamme ja haluaisimme mielellään kuulla, minkä takia palautus tehdään.

Mikäli pystyt toimittamaan tilauksen mukana joko tilausvahvistuksen tai kuitin, näemme siitä tilinumeroa lukuun ottamatta kaikki tarpeelliset tiedot. Antamalla meille mahdollisimman tarkat tiedot autat meitä palautuksen käsittelyssä ja nopeutat asian käsittelyä.

Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta vain manner-Suomeen. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tilaamaan tuotteita ulkomaille tai Ahvenanmaalle, ota meihin yhteyttä asiakaspalveluumme. Ulkomaille toimitettaessa tilauksen toimituskustannukset määräytyvät toimitusmaan mukaan ja toimituskustannukset veloitetaan todellisten toimituskulujen mukaan. Tämän lisäksi lisäämme kaikkiin ulkomaille tehtäviin toimituksiin 10,00 euron laskutuslisän.

Lisätyöt ja laskutettavat työt

Toisinaan tilauksien yhteydessä saattaa tulla lisätyötä esim. tilaukseen liittyvien lisäselvityksien (esim. tulli- ja veroselvitykset, täytettävät lomakkeet) tai erityistoiveiden (esim. lahjapakkaus) osalta. Jos lisätyö aiheutuu asiakkaan vuoksi, veloitamme kaikesta lisätyöstä. Laskutamme lisätyöstä 50,00e/h ja minimilaskutus on 0,5h. Laskutettavasta työstä ilmoitetaan aina asiakkaalle ennen työtä, mikäli mahdollista.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:
Puhelin 09-75522232 ark. kello 9-15
info@marjakurki.com